Raporto krimin financiar ‘Pa Censurë’ ngrit hetim ndaj shtetit!

Keni fakte që shteti ju ka bërë padrejtësi në firmën tuaj?

Të gjithë sipërmarresit e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme që keni probleme me inspektoratin financiar, paraqitni rastet në portalin tonë. “Pa censurë” do të ngrit hetim ndaj krimeve financiare që konsideroni se kanë dëmtuar biznesin tuaj. Raportoni në portalin tonë dhe ekipet e specializuara të gazetarëve do të hulumtojnë rastin që të zbardhen manipulimet në aspektin financiar, duke u bërë udhërrëfyes i së vërtetës.

Baby Boo