Ramiz Dauti: Marko Zvrlevski Prokurori i cili na e shkatërroj Familjen dhe ja mohoj të drejtën elementare Agim Islamit dhe Rexhail Qerimit Në Rastin ALFA

Prokurori famëkeq Marko Zvrlevski është personi që bëri bujë nëpër medija për vde*kjen e tij nga Covid19. Nuk u përfol për profesionalizmin e tij ose për ngushllim. Ky Famëmkeq kush ka qen dhe cfar veprimtarie ka bërë në keqpërdorim të deturës zyrtare si Kryeprokuror i shtetit për shum vite me radhë.atë qe dua te them une personalisht veq ma vertetuan dhe me shume bindjen time te gjitha portalet dhe mediat nga komentet qe i kane mare nga lexuesit e tyre dhe qytetarët në përgjithësi per kete njeri pa shpirtë FAMËKEQ,duke mos e kursy nga fjalet me te ndyta e mallkimet ndaj tij.

Baby Boo

Mua personalisht dhe familjes tone e te afermve tanë na vjen keq vetem se nuk ariti ta sheh dhe ta ndjej ndeshkimin te cilin e ka merituar e ndaj te cilit kemi paraqite dyshimet tona si Prokuror i koruptuar dhe njeri i cili ka denu njerez pa pike faji dhe ju ka shkateru jetën, te cilet i kan humbur me te dashurit e tyre,kan humbur bashkeshortet e tyre ju ka mohuar te drejten per te jetuar i Lire,dhe i ka bere njerezit vrases,terorist e me te keqijat e mundshme e deri ne maltretime psiqike e fizike duke i keqtrajtuar neper burgje.

Restorant Lumare