Rafis Aliti flet për “rikthimin” në BDl, a është me Artan Grubin, apo Izet Mexhitin? (VIDEO)

Në mbledhjen e fundit të kryesisë së BDl-së, opinioni ka vërejtur prezencën e ish nënkryetarit të partisë, Rafis Haliti edhe pse ai gjatë kohë kishte pezulluar aktivitetet në parti.
Në një intervistë, Haliti sqaron se pse është ftuar dhe pse ka marrë pjesë në këtë mbledhje.

Baby Boo

Haliti flet për përp*lasjet brenda BDl-së, kurse përgjigjet me doreza, por mjaft qartë edhe në pyetjen nëse mban anën e Izet Mexhitit, ose të Artan Grubit.

Restorant Lumare