Radmilla Shekerinska: “Përgëzoj reagim e shpejtë të pjestarëve të Armatës Demirin dhe Azirin që shpëtuan jetë”


Ministrja e Mbrojtjes Radmilla Shekerinska ka përgëzuar dy pjestarë e Armatës të cilët sot shpëtuan dy jetë në një aksident të rënde me veturë!

Sheqerinska shkruan: “Përgëzime për reagimin e shpejtë të pjesëtarëve të Ushtrisë, Demiri dhe Aziri, të cilët ndihmuan personat, makina e të cilëve u përplas në rrugën Tetovë – Gostivar”

Lexo edhe:
Pjesëtari i Armatës u shpëton jetën dy të aksidentuarve!