Pjesëtari i Armatës u shpëton jetën dy të aksidentuarve!


Para pak çastesh ka ndodhur një aksident në magjistralen Tetovë- Gostivar ku vetura Ford Fokus me tabela të Shkupit ka humbur kontrollën dhe është rrokullisur nga autostrata!

Dy persona të moshës rreth 65 vjeçare janë aksidentuar, ku njëri ka qenë vozitiësi mashkull dhe pasagjerja e cila ka pësuar lëndime të rënda shkruan Pa Censurë!

Në vend ngjarje është gjetur nën oficeri i Armatës së Maqedonisë së Veriut Qezmedin Demiri i cili ju ka dalë në ndihmë duke ju shpëtuar jetën… deri sa ka arritur në vend ngjarje ambulanta dhe policia ai ju ka dhënë ndihmën e parë dhe i ka nxjerrur trupat nga vetura!

Respekte për gadishmërinë që ju ka ndihmuar dy të aksidentuarve!

Aktualisht dy të aksidentuarit janë dërguar në Spital ku ju jepet ndihma mjeksore!