Qytetari denoncon në polici: Më sulmoi Cavkov

Vanço Spasov nga Strumica ka paraqitur në polici se ai sonte ka qenë i rrahur nga njerëz të SPB-së Strumicë, ku në shoqëri të tyre ka qenë edhe Mitko Çavkov.

Baby Boo Tinex

Sipas deklaratave të Spasov ngjarja ka ndodhur në restorantin “Podgorski An” në Strumicë ku Mitko Çavkov ka qenë nën shoqërine e disa pjesëtarve të SPB-së Strumicë.

Gjatë tentimin për ta fotografuar Çavkovin, Vanço Spasov sulmohet nga 4 persona të tjerë duke e shtrirë në tokë dhe duke ja marrë telefonin personal.

Çavkov më pas e ka pyetur pse po më fotografon dh largohet është larguar bashkë me shokët e tij.

Mitko Çavkov është liruar nga paraburgimi duke lënë garancion 600.000 ero pasuri të patundshme./Pa Censurë.

Restorant Lumare