Qeveria publikon listën. Ja kompanitë që morrën ndihmë nga shteti, por nuk ua dhanë punëtorëve!

Qeveria sot ka publikuar Listën e kompanive të cilëve u është dhënë ndihmë shtetëror për rrogë minimale, ndërsa ata nuk u kanë paguar punëtorëve të tyre.

Sipas të dhënave të DAP-it, 245 kompani, nuk kanë respektuar mjetet e dhuruara, ndërsa më e rëndësishmja është se 800 punëtorë, mbeten pa asnjë denarë në llogarit e tyre përpara festave të fundvitit.

DAP, ka paralajmëruar këto kompani brenda një jave nëse nuk i paguajnë punëtorët do t’ua bllokojë xhiro-llogaritë.
Pjesa më e madhe e kompanive janë nga Shkupi-73, më pas Tetova-21 dhe Gostivari-10.

Për të paër listën , klikoni linkun më poshtë:
https://vlada.mk/sites/default/files/dokumenti/neplateno_2020_11.pdf

Baby Boo