Qeveria ndërpreu masat për parandalimin e ndotjes së ajrit.

Situata me ndotjen është alarmauese në Maqedoni, dhe sipas VMRO-së kërkojnë dorëheqje për Shilegovin kryetarin e Shkupit

Baby Shop Charli

“Është e nevojshme të shpallen situatat emergjente dhe masat urgjente drastike që do të propozohen nga ana e ekspertëve dhe specialistëve. Të ndalohen masat që në thelb nuk janë eksperimentale, mos të bëjnë shaka më qytetarët. E vetmja gjë që qytetarët e Shkupit kujtojnë si masë është parkimi më i shtrenjtë. Qyteti i Shkupit i ka mbushur xhepat por nuk ka një efekt për ajër të pastër”,- thuhet nga VMRO-DPMNE.

Ndryshe këto ditë Shkupi ka qenë në vend të parë në.botë me ajër të ndotur. Poashtu ajër të papastër kishin edhe qytetet, Tetova, Prilepi, Gostivari dhe disa qytete tjera.

Restorant Lumare
Sigma Doors