Qeveria miraton propozimin e KSI-së: Nga e mërkura ora policore fillon në ora 23:00

Qeveria në seancën e 68-të ka miratuar propozimin e Shtabit të Kr*izës.
Sipas të cilit ora policore do të filloj në ora 23:00 dhe do të zgjas deri në ora 05:00 të ditës së nesërme.
Gjatë kësaj mbledhje gjithashtu u vendos që objektet gastronomike të punojnë deri në ora 22:30, por vetëm në pjesët e jashtme, terraca dhe jo edhe brenda objektit.
Ky vendim i qeverisë do të hyjë në fuqi nga e mërkura (05.05.2021).

Baby Boo Tinex
Restorant Lumare