Qeveria lejon kultivimin e kanabisit në Vrapçisht të Gostivarit. Kjo kompani fiton lejen

Qeveria në seancën e djeshme plenare, ka diskutuar dhe ka pranuar kërkesën e ndërrmarjes “F&M 2017” shkp eksport-import me seli në fshatin Vrapçisht të Gostivarit për kultivimin e kanabisit,transmeton Pa Censurë.

Kjo firmë sipas vendimit të qeverisë i plotëson kushtet për kultivimin e kanabisit për qëllime medicinale.Pa Censurë

Baby Boo