Qeni i sharrit qen i racës autoktone serbe?! Kështu thotë Vuciq


Vuçiq i bën Putinit dhuratë një qen Sharri, i referohen si ‘racë autoktone serbe’

“Këlyshi ka shtatë gjenerata prapa dhe bëhet fjalën për racën tonë më të vjetër autoktone, e dihet që presidenti Putin i do pikërisht këto raca”, ka thënë një burim i presidencës Serbe.

Por komentuesit në rrjtet sociale e kanë shpërfillur këtë koment të Vuciq!