Punonjësi i NPK të Qytetit të Shkupit kërcënon shqiptarët në Facebook (FOTO)

Punonjësi Kosta Shimbov i cili punon në Ndërmarrjen Publike Komunale të Qytetit të Shkupit dhe shkon shtëpi në shtëpi për të kontrolluar orët matëse, në Facebook kërcënon hapur shqiptarët.

Baby Boo

Në një nga paralajmërimet e ndeshjes futbollistike ndërmjet Vardarit dhe Shkëndijës ai ka shkuar komente kërcënuese! Ja çfarë shkruan Shimbov në FB :”Befasi do të jetë pjesa e tretë, jashta tribunës”, ku aludon në përleshje fizike.

Presim që NPK sektori i ujësjellësit ku është edhe i punësuar Shimbov urgjentisht të marrin masa për këcënimin dhe gjuhën e urrejtjes!

Kjo nuk është hera e pare që të punësuar në sektor publik flasin me gjuhën e urrejtjes në Facebook edhe pse për një pjesë të madhe të tyre nuk kanl reaguar as organet e punës dhe as MPB!