MPB ja sa shkelje të masave personale për mbrojtje nga koronavirusi

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 672 shkelje të masave për mbrojtje nga pandemia Covid-19.

Baby Boo

MPB apelon tek qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet të miratuara nga Qeveria për ballafaqim me Covid-19.