Publikohet trajleri i filmit ku Blerim Destani luan krah Morgan Freeman e Robert De Niros

Është publikuar trajleri i filmit “The Comeback Trial”.
Aktori shqiptar Blerim Destani vazhdon të korrë suksese të njëpasnjëshme në arenën ndërkombëtare.
Së fundi, aktori ka arritur të bëhet pjesë e një projekti filmik, në të cilin luajnë emrat më të njohur të kinematografisë hollywoodiane.

Baby Boo

Bëhet fjalë për filmin “The Comeback Trial”, pjesë e të cilit janë edhe Robert De Niro, Morgan Freeman dhe Tommy Lee Jones.
Përmes një postimi në Instagram, Destani u shpreh i nderuar që kishte rastin të aktronte bashkë me këta emra të njohur.
Më poshtë mund ta shihni trajlerin e filmit “The Comeback Trial”.