Pse Xhaferoski nuk vetëizolohet? Drejtori i DMSH po ashtu ishte në Kumanovë

Të punësuar në Drejtorinë për Mbrojtje dhe Shpëtim, që duan të mbeten anonim, shprehen të shqetësuar për drejtorin e tyre Adnan Xhaferoski i cili vazhdon të shkojë në punë ndërsa edhe ai më datë 15 ishte në takimin në Shtabin e Krizës në Kumanovë, kryetari i së cilës komunë të nesërmen e takimit doli pozitiv me COVID-19.

Baby Boo

Qeveritarët që ishin në këtë takim si Spasovski, Osmani, Filipçe e Ademi tashmë janë në izolim shtëpiak, por jo edhe drejtori i mbrojtjes dhe shpëtimit Xhaferoski. TV21 përmes një telefonate në këtë drejtori, konfirmoi se ai vazhdon të punojë në zyrë dhe nuk është izoluar në shtëpi.