PSE TË PËRDORIM KOLLAGJEN?! Pse doni rini të përhershme

Kollagjeni Collmare këtë javë ka -50% në Baby Boo! Mund ta gjeni në këtë link!

Kolagjeni është proteina me sasinë më të lartë në indin lidhor dhe është thelbësor për funksionimin normal të indeve, flokëve, lëkurës dhe sistemit lokomotor. Kolagjeni sintetizohet vazhdimisht në organizëm, por me kalimin e viteve sinteza e tij fillon pakësohet, derisa vjen një moment dhe ndërpritet. Në këtë moment është e rëndësishme të konsumohen suplemente ushqimore të cilat kanë në përmbajtje kolagjen.

Kollagjeni Collmare është një suplement ushqimor që kombinon kolagjenin me glukozaminën, vitaminën C dhe magnezin. Ka për qëllim të nxisë rigjenerimin e kockave dhe indeve; të forcojë dhe të mbajë në gjendje të mirë funksionale kockat dhe tendinat; të mbrojë qelizat nga stresi oksidativ;të rigjenerojë lëkurën. Glukozamina ka efekt anti-inflamator dhe nxit sintezën e kolagjenit. Ajo promovon dhe zhvillimin e kartilagjeve.

Baby Boo