Pse po rritet dollari në Turqi? Ja përgjigja…|VIDEO

Zëvendëspresidenti Mike Pence paralajmëroi Turqinë më 26 korrik nëse Turqia nuk e lironë pastorin amerikan Pastor Andrew Brunson atëherë “përgatituni për t’u përballur me pasojat”.

Baby Shop Charli

Presidentit Erdoan dhe qeverisë turke, në emër të presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, lironi pastorin Andrew Brunson tani ose përgatituni për t’u përballur me pasojat”, tha Pence.

Dhe pasaojat kanë mbërritur në Turqi, valuta turke po fundoset përshkak të sanskioneve amerikane.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors