Pse motoristët duhet patjetër të kenë një shishe ujë me vete

Rezervuari është plot, koha është e mrekullueshme dhe rruga është e qartë për një turne të qetë me motor.
Megjithatë, nëse është ngrohtë jashtë, trupi humbet lëngje shumë shpejt – dhe kjo mund të ketë pasoja.
Trupi humb lëngje edhe kur temperatura nuk është aq e nxehtë në verë. Motoristët duhet të pinë mjaftueshëm ujë gjatë rrugës.

Baby Boo

Mos prisni të keni etje
Arsyeja: aftësia për të kryer manovra dhe për tu përqendruar gradualisht bie në fillim, kështu thotë Instituti për Sigurinë me Dy Rrota (ifz).
Motoçiklistët nuk duhet të presin derisa të kenë etje, por të pinë diçka në çdo pushim. Çdo mungesë përqendrimi mund të ketë pasoja të rënda.
Uji, çaji, apo ndonjë lëng frutash ose pije tjetër janë të përshtatshme për këtë.


Restorant Lumare