Kon*trabandë me dr*ogë nga Maqedonia, policia greke arr*eston dy persona


Policia greke njofton se dy shtetas të huaj të moshës 38 dhe 40 vjeçe janë arr*estuar në një aks*ion anti-dr*ogë. Sipas njoftimit në afërsi të Lerinit, respektivisht në afërsi të kufirit me Maqedoninë e Veriut personat në fjalë kanë ten*tuar të shesin dy kilogram e 885 gram të kan*abisit të thatë.
Aksioni policor është organizuar pas informacioneve të policisë në lidhje me një rrjet që transportonte dhe shpërndante dr*ogë nga Maqedonia e Veriut në Greqi.

“Ishte caktuar një takim për shit-blerjen e dr*ogës, ku u paraqitën shtetasit e huaj të sipërpërmendur, të cilët kishin hyrë më parë il*egalisht në vendin tonë, 38-vjeçari me motor dhe 40-vjeçari me makinë. Ata te*ntuan t`i shisnin një polici dy kilogram e 885 gram kan*abis të papërpunuar, për 5.800 euro”, njoftojnë nag policia greke.
Motori, makina, dr*oga dhe tre celularë janë konf*iskuar, ndërsa dy të arre*stuarit aku*zohen për import dhe shitje të dro*gës në Greqi, si dhe shkelje të ligjit për shtetasit e huaj.