Pse gratë ishin veshur me lelja në ceremoninë e inaugurimit të Biden si president?

Një ceremoni e cila kishte shumë pak persona dhe ra në sy mbi çdo gjë veshja lejla që kishin zgjedhur disa nga gratë më të rëndësishme në SHBA.
Zëvendës presidentja Kamala Harris, ish zonja e parë Michelle Obama, ish zonja e Parë dhe ish- sekretarja e shtetit Hillary Clinton, pothuajse i të gjitha grave të pranishme.

Baby Boo

Kjo ngjyrë është zgjedhur për shkak të simbolit që kjo ngjyrë mban, unitetin mes dy partive.
Ngjyra tradicionalisht shihet në SHBA si një simbol i dy partive – një kombinim i blusë dhe të kuqes së partive Demokratike dhe Republikane.

Jehona e gjestit bën thirrje për bashkëpunim rreth inaugurimit dhe temës së ceremonisë, e cila në vetvete është “America United”.