PROTESTUESIT NGA PARLAMENTI NISEN NË DREJTIM TË SELISË SË PARTISË VRMO-DPMNE


Pas kalimit të propozim ligjit për çeshtjen e emrit, dhe largimit të deputetëve të VRMO- DPMNE protestuesit para kuvendit janë drejtuar drejt selise se VRMO- DPMNE.

Ku do të kerkojnë të takohen me kryetarin e parties Hristijan Mickoski.

Baby Boo