Protesta e VMRO-së në Kërçovë, numër i vogël i pjesëmarrësve


Sot në qytetin e Kërçovës, VMRO-DPMNE-ja opozitare kishte organizuar protestë kundër siç kishin paralajmëruar se LSDM-ja bënë sikur puna e tyre kriminale është sipas standardeve evropiane, njofton TV21.

”LSDM-ja nuk mund të manipulojë se vlerë evropiane është ndarja e tenderëve prej milionash për firma pa përvojë”.

Baby Boo

Më herët bënin thirrje gjithashtu që sipas kësaj partie për të arritur vlerat evropiane, është e nevojshme që LSDM dhe Zoran Zaev të largohen nga pushteti, pasi sipas tyre, vetëm atëherë shteti do të shkojë përpara. Mirëpo ajo çfarë është parë sot, ishte numri i vogël i protestuesve./Pacensure