Thaçi në Jazhincë: Familjet që nuk kanë asnjë të punësuar, t’u punësohet të paktën një familjar


Lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi ka realizuar takime me qytetarë në Odër, Neproshten, Kopanicë, Shemshovë, Uzurmisht dhe Jazhincë.

Në Jazhincë premtoi se me ardhjen e tij në pushtet do të mundësojë punësim për një person i cili nuk ka asnjë anëtar të familjes së punësuar.

“Duhet t’u japim ndihmë reale familjeve që nuk kanë të ardhura. Ata të cilat nuk kanë asnjë të punësuar t’ju mundësohet punësim për të paktën një familjar”, tha Thaçi.

Baby Boo