Protesta e ASH për natën e kobshme të 27 prillit!


Aleanca për Shqiptart në mënyrë simbolike shënoi njëvjetorin e terrorit të 27-prillit.

Në ngjarje të pranishëm ishin lideri i partisë, Ziadin Sela; sekretari gjeneral, Arben Taravari dhe pjesëmarrës të tjerë të partisë.

Krahas tyre, i pranishëm ishte edhe deputeti nga radhët e kësaj partie, Surija Rushidi.

 

Baby Boo