Bejli: Maqedonia duhet të përparojë drejt NATO-së


Ambasadroi amerikan në Shkup, Xhes Bejli e riafirmoi përkrahjen e SHBA-së për integrimin e Maqedonisë në NATO.

“Ne i mbështesim aspiratat e Maqedonisë për t’u bashkuar me NATO-n tashmë 25 vjet, sigurisht presim dhe duam të bëni përparim”, iu përgjigj Bejli sot pyetjeve të gazetarëve nëse në Samitin e BE-së në Sofje do të hapet rruga e Maqedonisë për në Aleancë.

Ambasadori amerikan sot mori pjesë në info sesionin për projektin e USAID-it “Duke lexuar deri në lidership”, që u mbajt në Parkun e Qytetit në Shkup.

Baby Boo