Propozohet që gostivarasit dhe qytetarët tjerë të paguajnë taksë 100 den për të hyrë në qytetin e Tetovës

Pas taksës që Prishtina do të vendos për qytetet tjera, është propozuar që edhe qyteti i Tetovës të vendos një taksë prej 100 den për të hyrë në qytet shkaku i komunikacionit të ngarkuar si dhe mungesës së parkingjeve.

Aktori tetovar Hasim Sopi Memini njihet për satirat e tijë dhe në profilin e tijë në facebook ka propozuar që Tetova të vendos taksë prej 100 den për Gostivarin dhe qytetet tjera.

A e bojm 100 den hyrjen nTetovë, ti plasim t’Gv-së!
😂😂😂

https://www.facebook.com/sopi.memishi/posts/10157335229796681

Baby Boo