Pronari i lokalit “Mecka” kërkon falje pas gjuhës së urrejtjes që nxiti ndaj shqiptarëve

Pas vdekjes së të riut maqedonas në Shkup, janë shtuar zërat maqedonasit të mobilizohen dhe të vrasin shqiptar në Maqedoni.

Baby Boo

Njëri prej tyre që edhe publikisht ka bërë thirje është pronari i restorantit “MECKA” në Qendër të Shkupit “MECKA” në pronësi të SPIRKO BLAZHEVSKI.

Mirëpo Blazhevski është penduar për komentin e bërë dhe gjuhën e urrejtjes që nxiste maqedonasit urrejtje ndaj shqiptarëve.Në redaksin e portalit PaCensurë ai personalisht kërkoi falje duke theksuar se ai është kundër vrasësve dhe kriminelëve dhe jo shqiptarëve.