PROKURORIA MERR NË PYETJE XHISIELA MALOKUN


Prokuroria e Krujës ka marrë në pyetje Xhisiela Malokun një ditë pasi ekspertiza mjekoligjore nxori raportin në lidhje me dëmtimet fizike që ishin konstatuar në trupin e 25-vjeçares.

Mësohet se Xhisiela është pyetur për mënyrën se si dhe nga kush ishin shkaktuar këto dëmtime.

Gjithashtu bëhet me dije se Prokuroria administron tabulatet telefonike të Xhisiela Malokut.

Në dokumentin e ekspertëve mjeko ligjorë thuhej se vajza ka shenja dhune në shpatull, ndërsa djegie me cigare ne kofshë.

Baby Boo