Prof.Dr. Neset Izairi dhe Prof.Dr. Muhamet Shehabi prodhojnë produktin shëndetësorë -ujin koloidal të argjendit

Një lajm i madh vjen nga Universiteti i Tetovës përmes dy profesorëve eminentë në këtë institucion të lartë arsimor.
Kjo ka të bëjë me një hulumtim të veçantë shkencorë rreth një çështjeje shumë të rëndësishme që ka të bëjë me prodhimin e një produkti shëndetësorë dhe që i ndihmon tejmase akoma më tepër shëndetësisë në përgjithësi kundër shumë sëmundjeve.

Baby Boo