Prishtinë: Policia mbyllë 22 lokale të masazheve

Gjatë aksionit janë hasur edhe në punëtore të mitura Policia e Kosovës në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, Inspektoratin e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë dhe Administratën Tatimore të Kosovës, në një konferencë për media bënë të ditur se i kanë mbyllur 22 lokale të masazheve në Prishtinë, edhe kanë arrestuar 18 persona të dyshuar lidhur me ushtrimin prostitucioni në këto lokale./21Media