Prindërit e sh.f. “Istilgball” te revoltuar, ja kërkesa e tyre (FOTO)


Prindërit e nxënësve të klasës së parë në sh.f. “Istilgball” te revoltuar, kanë dërguar kërkes deri tek drejtori i shkollës që të merr masa, në zgjidhjen e problemit që i shqetëson.

Prindërit në kërkesën e tyre shkruajnë se janë të shqetësuar për orarin e gjatë të mësimit, ku filloristët ditën e hënë të martë dhe të mërkurë duhet të rrinë deri në ora 17:30!

Ja dhe kërkesa e tyre:

Prindërit gjithashtu ankohen, për sjelljen e udhëhqësisë së shkollës dhe mënyrën e trajtimit të nxënësve!

Këto ditë pritet që prindërit të organizojë edhe një protestë për orarin e gjatë dhe shqetësime tjera të cilat ja kanë adresuar drejtorit të shkollës!

Baby Boo