Princi Saudit ka blerë nga një gjerdan ari 24 karat për secilën nga delet në kopenë e tij! (VIDEO)

Princi Saudit ka blerë nga një gjerdan ari 24 karat për secilën nga delet në kopenë e tij!

Baby Boo

Një shembull se si shpenzohet pasuria në këtë kohë krize, kur shumë njerëz në botë vuajnë për një copë bukë dhe nuk i kanë gjërat elementare për një jetë normale…

Restorant Lumare