Prelvukaj: “Si mundet shqiptari me ja bo like Ceces?!”


Këngëtari i njohur i muzikës moderne shqiptare në një postim në rrjetin social Facebook ka shprehur revoltën e tij ndaj shqiptarëve të cilët e ndjekin këngëtaren serbe Cecen.

Ai ka kujtuar se kush është burri i saj dhe se ajo nuk e meriton që të ndiqet nga shqiptarët për atë se cfarë ka bërë burri i saj ndaj shqiptarëve.

Ja postimi i tij i plotë:

Baby Boo