Prekëse: Viktimat nga koronavirusi po varrosen në varre masive

Nju Jorku ka më shumë raste të infektuara me koronavirus, sesa secili shtet tjetër jashtë Shteteve të Bashkuara, tregojnë të dhënat e fundit.

Sigma Doors

Lokacioni i fotografuar është ishulli Hart, i cili përdoret nga qyteti i Nju Jorkut për të varrosur qytetarët pa të afërm apo ata të cilët nuk i përballojnë shpenzimet e funeralit.

Ky shtet ka konfirmuar se aktualisht ka mbi 159,937 të infektuar, duke kaluar Spanjën, që ka 153,000 raste dhe Italinë me 143,000 raste.

Kina, vendi ku ka shpërthyer fillimisht virusi vitin e kaluar, ka raportuar për 82,000 raste të infektuara.1

Në gjithë Shtetet e Bashkuara është thënë të jenë infektuar 462,000 persona nga sëmundja Covid-19, që shkakton koronavirusi, ndërkohë që kanë vdekur gati 16,500 persona.