“Prej gabimeve njeriu mëson”, për çka u pendua Ana

Ana ka treguar se është penduar për diçka në jetën e saj.
E pyetur nga ndjekësit në Instagram, se a është penduar ndonjëherë në jetën e saj, Ana ka treguar se është penduar për respektin e dhënë ndaj njerëzve që sipas saj, nuk e kanë merituar.

Baby Boo

“Po jam penduar që njerëzve që s’është dashur të ju jap respekt, ju kam dhënë respekt. Por prej gabimeve njeriu mëson dhe bëhet më I pjekur dhe më I përgatitur për jetën”, është përgjigjur Ana.
Ana është bërë e njohur pas pjesëmarrjes në “Për’puthen”.