Postimi emocional i kosovarit të nisur për gurbet që po shpërndahet shumë në rrjetet sociale

Valon Aliu, një i ri kosovar, ka bërë një postim emocional, para se të nisej për gurbet.
Valon Aliu, një i ri kosovar, ka bërë një postim emocional, para se të nisej për gurbet.

Baby Boo

Postimi i tij fillon me fjalët “dikur kemi hanger bukë e kryp dhe nuk kemi ikur nga Kosova”. Shton se kohë më parë kosovarët e kanë kapur pushkën kundër okupatorit serb, ndërsa sot thotë se në vend të pushkës po i kapin valixhet.
Postimi i tij mbaron me fjalët “një Kosova pa shpresë”.

“Dikur kemi hanger bukë e kryp dhe nuk kemi ikur nga Kosova. Kemi pas zemer ta kapim pushken e ta mbrojmë Atdheun tonë kunder okupatorit Serb. Ndërsa sot në vend te pushkes e kapim valixhen dhe e leshojmë Atdheun tonë per nje jetë me te mirë per nje jetë te sigurt, per femijët tanë… Një KOSOVË pa shpresë….!”.