Policia ”pajton” Ballistet dhe Vojvodët (Foto)


Në Sektorin për punë të brendëshme Tetovë, sot u organizuan, gjegjësisht u mbajtën dy takime të veçanta, të grupeve të tifozëve ,,Vojvodët,, dhe ,,Ballistët,,.

Në takimet u diskutua lidhur me incidentet e fundit, të cilat gjatë vikendit të kaluar ndodhën në Tetovë, në të cilat kanë qenë të involvuar anëtarë të këtyre dy tifo-grupeve, por edhe për format dhe mënyrat për tejkalimin e të gjitha problemeve, dhe mosëmarveshjeve, përafërsishtë lidhur me incidentet.

Udhëheqësia e Sektorit për punë të brendëshme Tetovë, dhe përfaqësusesit e tifo-grupeve ,,Vojvodët,, dhe ,,Ballistët,,, kanë rrënë dakord, për masa dhe aktivitete të përbashkëta, për relaksimin e raporteve në mes të dy tifo-grupeve të Tetovës, kurse kanë aritur marëveshtje që në të ardhmen, do të përmbahen nga gjuha e urejtjes, sjellja e pahijshme, si dhe referimi i thirjeve me përmbajtje poshtruese dhe vulgare./Tv Koha

Në takimin e sotshëm, lindi edhe iniciativa për ulje të përbashkët në tavolinë, të dy tifo grupeve, dhe pajtimin e tyre sa më shpejtë, me qëllim që periudhën e ardhëshme, të mosë përsëriten incidente të këtilla, dhe të ngjajshme si këto të vikendit që kaloi./Tv Koha