Policia merr në pyetje mësimdhënësit e Shkupit që ushtroi dhu*në

Ministria e Punëve të Brendshme ka marrë në pyetje personat e përfshirë në in*cidentin që ndodhi dje në një shkollë fillore në Butel.
“Sot rreth orës 15:45, në stacionin policor në Çair, drejtorja e shkollës fillore të lagjes së Shkupit Butell, me letër njoftoi për videon e publikuar në rrjetin social”, thonë nga policia.
Ata shtojnë se MPB po ndërmarrin masa për zbardhjen e rastit dhe që sot janë marrë në pyetje personat e përfshirë
Po ashtu është njoftuar edhe Prokurori Publik në lidhje me rastin.