Policia konfirmon, janë qëlluar me sende të forta policët në Shuto Orizarë


Incidenti në Shuto Orizarë ka ndodhur sonte rreth orës 17:20 kur policët bashkë me një person tjetër mbërriti në rrugë “Indira Gandhi” në Shuto Orizarë, ata u sulmuan nga një grup i banorëve të lagjes, pasi policia ishte lajmëruar nga një banorë i lagjes i cili kishte parë një vajzë të mitur që një veturë me tre persona brenda kanë tentuar ta kidnapojnë, banorët kanë sulmuar edhe personat si dhe policinë!

Raporti i policisë:

– Sot, 28 janar 2019, në orën 17.20 në rrugën Indira Gandhi në Shuto Orizarë disa persona kanë tentuar me forcë të futin ne4 futrgon një të mitur. Gruaja e cila e ka parë skenës ka lajmëruar një person tjetër i cili e ka njoftuar policinë. Në vendngjarje u mblodhën një grup i madh i qytetarëve goditën automjetin në të cilin kanë qenë të hypur ato tre personat, duke u përfshirë edhe dy policëve të SP Çairi, të cilët ishin jashtë orarit të punës. Turma sulmoi njerëzit që ishin brenda në makinë, të njëjtit janë dërguar për ndihmë mjeksore informoi Ministria e Brendshme.

Deri tani asnjë familje nuk ka raportuar se vajza e tyre ka humbur. Po merren masa për të zbardhur rastin!