POLICIA HYN LIVE NË FACEBOOK: JANË ARRESTUAR 16 PERSONA (VIDEO)

Policia e Shtetit ka zgjedhur që operacionin e fundjavës nga rrugorët ta transmetojë LIVE në rrjetin social Facebook.

Baby Boo

Mesa duket për të rritur më tepërn ndërgjegjësimin shoferët e papërgjegjshëm, 16 prej të cilëve janë arrestuar këtë fundjavë për shkelje të rënda si ngarje e makinës në gjendje të dehur dhe pa patentë. (Video në fund të lajmit)

Policia njofton se:

Nga kontrollet policore të ushtruara në fundjavë, janë :

  • • Arrestuar në kushtet e flagrancës 16 shtetas për drejtim mjeti në mënyrë të parregullt, nga të cilët:
  1. a) 9 shtetas për drejtim mjeti në gjendje të dehur
  2. b) 7 shtetas për drejtim mjeti të papajisur me leje drejtimi
    • • 68 leje drejtimi të pezulluara


Restorant Lumare