Policia greke ka ekzekutuar 170 shqiptarë në vitet e demokracisë, lotët e nënave s’thahen kurrë (VIDEO)


Prej vitit 1990 policia greke ka vrarë 170 shqiptarë. Në këtë video do të njiheni nga vrasjet për kalim kufiri të paligjshëm deri te shkulja e zemrës së Ilia Karelit…

Fakte dhe dëshmi rrënqethëse nga vrasjet që nuk përfshin vdekje në shkëmbime zjarri me policinë greke, emigrantët shqiptarët janë ekzekutuar qetësisht dhe jo rastësisht, por me vrasje të drejtpërdrejtë…Nëna e Ilia Karelit rrëfen me lot në sy dhimbjen e përjetshme….

Baby Boo