Policia arr*eston personin që hyri në emër të dikujt tjetër në testin për patent-shofer

Një person është arr*estuar si i dyshuar për mashtrim sot rreth orës 14:00, nga zyrtarët e stacionit policor Jugu në Prishtinë.
Rasti ka ndodhur në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë, saktësisht në sallën ku kryhen testimet për patentë shofer.

Baby Boo

Personi i dyshuar: E.H. mashkull, 20 vjeç, dyshohet se ka mashtruar duke u paraqitë në sallë për test, në emër të dikujt tjetër.
Lidhur me këtë rast policia ka intervistuar personin e dyshuar dhe ndaj tij do të merren veprimet e mëtejme në koordinim me prokurorin e shtetit.