Policia arr*estoi një 21-vjeçar dhe një fëmijë nga Tetova

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se dje, më 22 tetor 2021 në ora 21:35 në Tetovë janë arr*estuar B.A.(21) dhe një fëmijë, që të dy nga Tetova.
Ata u kapën me ma*rihuanë dhe thi*kë.

Janë dorëzuar në stacionin policor dhe pas zbardhjes së plotë të rastit kundër tyre do të shqiptohet kallëzim përkatës, thuhet në njoftimin e MPB-së

Baby Boo