Përmbytje të mëdha në Shqipëri: Uji mbulon katet e para të shtëpive, banorët mbeten të izoluar


Për shkak të përkeqësimit të motit situate paraqitet kritike në Vlorë dhe Fier.
Siç shihet në fotografitë e siguruara nga Ora News, për shkak të daljes së Lumit Vjosa nga shtrait, janë përmbytur tokat bujqësore dhe disa shtëpi.

Siç shihet uji ka arritur gati në 1 metra ndërkohë që janë bllokuar rrugët dhe disa familje kanë mbetur të izoluar, pasi është e pamundur që të dalësh.

Baby Boo