Policët në orarë të punës çdo ditë në kafene!


Denoncimi i fundit!

Çdo ditë, në orën 8, një makinë policore parkohet në trotuar prapa Bunjakovec (50 metra nga shkolla), dhe policia ulet në kafen Venecia për të pirë kafe.

Kemi pyetur Ministrinë e Punëve të Brendshme se a është në dijeni për keqpërdorimin e detyrës së zyrtarëve policorë?!

Ju mbajmë të informuar

Baby Boo