“Policët në Kosovë po i ndalojnë gratë më shumë për t’ua marrë numrat e telefonit, sesa për t’i dënuar”

Akuzohen Policët e Kosovës se po i ngac*mojnë sek*sualisht gratë dhe vajzat.
Gaztetarja dhe aktivistja Arta Avdiu, ka hedhur kritika në drejtim të Policisë së Kosovës, duke thënë se zyrtarët policorë po i ndalojnë gratë gjatë inspektimeve për respektim të masave anti-Covid, për t’ua marrë numrat e telefonit.
Ajo përmes një postimi në Facebook ka thënë se policët më shumë po i ndalojnë gratë për t’ua marrë numrat e telefonit, sesa për t’i dë*nuar.

Baby Boo

“Një numër i madh i policëve në KS, janë tu e keqpërdorë detyrën zyrtare për përfitime sek*suale. Gratë dhe vajzat më shumë po i ndalojnë që të ua marrin nr e telit, sesa që ato kanë ba shke*lje. Dhe ne momentin që ato nuk i përgjigjen, ata po i dën*ojnë”, ka shkruar ajo.
Aktivistja më tej thotë se ky është problem shumë serioz, e që shteti duhet me të reagojë menjëherë.
“Këtë po e deklarojnë plot gra edhe vajza!”, ka shkruar ajo.