Drejtori i ri i policisë së Kosovës: Do ua ndaloj policëve shkuarjen në kafene, xhami dhe kisha

Drejtori i ri i Policisë së Kosovës, Reshat Qalaj, ka thënë se ai do të vë disiplinë në Polici.

Baby Boo Tinex

Qalaj thotë se gjatë orarit të punës nuk do të qëndrojnë nëpër kafiteri.

“Dua të mbahem mend për diciplinën që do ta sjellë në Policinë e Kosovës. Asnjë polic të mos qëndroj në kafiterisë”, ka thënë Qalaj në t7.

Ai thotë se gjatë orarit të punës një polic mund të shihet në kafiteri vetëm pasi të marrë leje paraprake, nëse ai ka ndonjë takim pune që duhet ta zhvillojë në ndonjë nga kafiteritë.

Po ashtu, Qalaj ka thënë se problem tjetër është shkuarja e policëve në kisha e xhamia.

Ai thotë se nuk ka rregull që e ndalon shkuarjen në objekte fetare për lutje gjatë orarit të punës, megjithatë kjo sipas Qalajt nuk është e dëshirueshme, pasi nuk mund të jenë plotësisht në krye të detyrës.

Restorant Lumare