Po kontrollonin një lokal me muzikë në Fushë Kosovë, sul*mohen fizikisht dy zyrtarë policorë


Policia e Kosovës ka njoftuar se në rrugën “Hysen Xhakolli” në Fushë Kosovë, janë su*lmuar dy zyrtarë policorë gjatë kontrollit në një lokal me muzikë. Gjatë kontrollit në një lokal me muzikë, dy zyrtarët policorë janë penguar dhe su*lmuar fizikisht nga tre të dyshuarit meshkuj kosovar.
Të dyshuarit janë arr*estuar, dhe me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.

Baby Boo