“Po ikin punëtorë shumë të mirë”, Ramiz Kelmendi thotë se 1 janari po i frikëson


Biznesmeni Ramiz Kelmendi ka qenë i ftuar në emisionin e pasdites, “Canapé”, së bashku me djalin Egzonin dhe nipin Kianin.

Duke folur për jeten private dhe profesionale, Kelmendi tha se po i frikësohet 1 janarit.

Po ikin punëtorë shumë të mirë, të gjithë po i frikësohen 1 janarit”, tha Kelmendi.

Se çfarë ka thënë më shumë, e mësoni duke klikuar më videon e mëposhtme. /GazetaExpress/.

Baby Boo