Po, i vramë”, titullohej kryeartikulli i gazetës së drejtuar nga Mero Baze


Sot është 8 vjetori i tragjedisë së kobshme të 21 janarit 2011 ku humbën jetën 4 protestues në mes të Bulevardit.
Ndërkaq, botuesi i Tema-s, Mero Baze ka provokuar duke nxjerrë nga arkivat faqen e parë të gazetës më 21 janar 2012, një vit pas vrasjes së 4-fishtë.

“Berisha në Vizion Plus: Po, i vramë”, titullohej kryeartikulli i gazetës së drejtuar nga Mero Baze.

Sot kur kanë kaluar 8 vite nuk ka ende asnjë autor për 4 të vrarët; Hekuran Deda, Faik Myrto, Ziver Veizi dhe Aleks Nika.